Bine ați venit la Decoral – destinația dvs. pentru soluții de înaltă calitate în domeniul ușilor și ferestrelor. În orașul Oradea, cu două locații convenabile, vă oferim o gamă variată de produse de cea mai bună calitate pentru nevoile dumneavoastră de amenajare interioară și exterioară.

Cu peste două decenii de experiență dedicată industriei, Decoral este locul unde calitatea și profesionalismul se întâlnesc pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru locuința sau afacerea dvs. Indiferent dacă căutați uși metalice robuste pentru exterior, uși interioare elegante, tamplarie PVC de încredere, uși de garaj fiabile, ferestre de mansardă sau uși din lemn masiv triplu stratificat, suntem aici pentru a vă satisface fiecare necesitate.

Cu două magazine amplasate strategic în Oradea – unul pe Calea Clujului Nr. 93, la doar 300 de metri de maternitate, și celălalt pe Bulevardul Dacia Nr. 103 – suntem mai aproape ca niciodată să vă servim cu profesionalism și promptitudine.

La Decoral, nu oferim doar produse de înaltă calitate, ci și o experiență de cumpărături completă. Echipa noastră de experți este aici pentru a vă oferi consultanță profesională în alegerea modelelor potrivite, dimensiunilor precise și a culorilor care se potrivesc cu estetica și nevoile dvs.

Cu o selecție impresionantă de peste 350 de uși în permanență pe stoc, reprezentând peste 50 de modele diferite, suntem pregătiți să vă ajutăm să găsiți exact ceea ce căutați. Și pentru că ne preocupăm de confortul și satisfacția dvs., oferim servicii complete, inclusiv transport gratuit în Oradea și montaj la prețuri competitive. Fiecare ușă vândută și montată de noi vine cu garanție, pentru a vă asigura că veți avea liniștea și siguranța deplină în achiziția dvs.

1
Consultanță
Consultanții noștri oferă sfaturi și îndrumări personalizate pentru a asigura că fiecare client ia cea mai bună decizie.
2
Livrare
Ne asigurăm că produsele sunt livrate în siguranță și în timp util, astfel încât clienții să poată începe rapid procesul de instalare.
3
Montaj
Echipa noastră se ocupă de montajul ușilor, asigurându-se că acestea sunt instalate corect și funcționează perfect.
4
Finalizare
După ce montajul este complet, ne asigurăm că fiecare client este complet mulțumit de produsele și serviciile noastre.
Back to Top
Call Now Button